Válasszon nyelvet

        Marosvásárhelytől 40 km-re, Szovátától 15 km-re egy varázslatos környezetben található a retro stílusban megálmodott History Rezidencia, ahol időseink lelki es testi harmóniát találnak egy különleges és egyedi kivitelben.

Minden szempontból kedvező fekvése önmagát ajánlja, csend es nyugalom, fény es a természet szín harmóniája várja.

A rezidencia lakóinak egy, két agyas maximum 3 agyas szobák állnak rendelkezésre, patkó alakban elrendezve a tágas park szerű belső udvarban. A szobák modern felszereltségű, antikolt díszítésű fürdőszobával, a kertre néző terasszal rendelkeznek.  Az egész létesítményhez híven a szobák belső világa, bútorzata rusztikus jellegű, valamint időseink szükségleteit elégítik ki.

A képeken is jól látható a házak családias jellege. Tervezésüknél figyeltek a tér, forma es színek egyensúlyára, összhangjára, a rusztikus jelleg olyan megteremtésére, amelyik nem nélkülözi a modern megoldásokat. A házak, nem utolsó sorban, lépcső mentes kijárást biztosítanak.

Az ételek felszolgasara az ebédlőben kerül sor, ahol ötvöződik a múzeumi hangulatot árasztó tágas étkező, a modern konyha felszerelésével.

“Az vagy amit eszel”, tartja a mondas. Időseink számára a legigényesebb elvárásokat is garantáljuk. Válogatott, mindenre oda figyelő konyhai személyzet gondoskodik a változatos, minden esetben friss alapanyagokból készített ételekről.

Idős otthonunk rendelkezik kényelmes nappalival, könyvtárral, felszerelt orvosi szobával, belső kerttel es sétányokkal.  A séta es a friss levegő nyugtatja es felvidítja a lelket.

Látogasson el hozzánk es győződjön meg!